27 Kasım 2010 Cumartesi

İzmir Night Out Shopping

17 Aralık 2010 Cuma gecesi Mustafa Bey caddesinde düzenlenecek olan ‘Night Out Shopping Events 2010’ binlerce seçkin markayı müşterileri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Yeni yıl öncesi hem alışveriş hem de eğlence fırsatını sınırsız hediye seçenekleriyle üretici ve tüketiciyi buluşturacağımız bu gecede, alışverişin farklı bir boyutunu yaratacağız. Birçok firma ve markanın katılımı önemli kuruluşların (üretici-tüketici-esnaf-Dernek-Belediye) işbirliği ve desteğiyle düzenlenen İzmir ‘de bir ilke imza atacak olan bu dev organizasyonun yerel-ulusal basında da ses getirerek İzmir’e ivme kazandıracağı görüşündeyiz. 
Yeniliklere, yenilikçi fikirlere keyifli, deneyimli ve organize bir çalışma ile; esnafımıza canlılık, İzmirli genç tasarımcılara deneyim, katılımcı ve davetlilere farklı bir gece sunumu yapılacaktır. 

Night Out Shopping Events 2010 Amacı: *2010-2011 kış sezonu tanıtımını parti tadında yapmak, 
*Dünya standartlarındaki organizasyonları, İzmirli ruhuyla ele alıp uygulamak
*Eğlenceli, keyif dolu bir alışveriş deneyimi kazandırmak,
*İzmir ekonomisini canlandırmak, yılbaşı öncesi hareketlilik yaratmak 
*Firmaların pazarlama yaratıcılıklarına çeşitlilik katmalarına aracılık etmek
*Farklı sektörleri bir araya getirmek
*Her yıl düzenlemek, gelenekselleştirmek adına bir adım atmak, Firmalar Night Out Shopping Events 2010 gecesi yapılacak aktiviteler 


Sanat ve cemiyet hayatının tanınmış, sevilen simaları davet edilmesi, *Eğlenceli partiler yapılabilir, şık ikramlar sunulması, *Promosyon ürün dağıtılması, farklı noktalarda stand kurulması, *İndirim yapılması, *DJ. müziği yapılması, *Stilist, tasarımcı ağırlanması ve tüketiciyle buluşturulması, *Yeni sezonu bir tasarımcı yada bir moda editörü ile tanıtılması, *Çekiliş ve sürpriz aktivitilerin yapılması, Alışveriş eşittir eğlence denkleminin kurulduğu gecenin öncülüğünü yapan Diva Dergisi, katılımcı firmaların haberleri ve geceye renk katan davetlilerin fotoğraflarının yer aldığı ‘Fashion Night Out Shopping Events 2010’ ek dergisiyle, okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor. 


Eğer tasarımcıların yanı sıra markalarda destek verirse güzel bir organizasyon olacağı düşünüyorum. Öbür türlü her sene yapılan moda organizasyonlarından bir farkı olmayacak gene tanıdık yüzlerle karşılaşacagız gibi gözüküyor:)

İstanbulda yapılan Fashion's Night Out etkinliği dünya çapındaydı ve Vogue'un düzenlediği etkinliğin bir uzantısıydı.Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park olmak üzere, İstanbul’un üç farklı bölgesinde yer alan 1000’e yakın mağaza, 570 marka gece yarısı 24.00’a kadar açık olmuştu.

İstanbulla yarışamayacağımıza kesin gözüyle baksamda umarım farklı bişeyler ortaya çıkar:)

Tasarımıyla bu geceye katılmak isteyen modacılar için adres:eda.idee@gmail.com 
(Katılım Bedeli: İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ(özel) : 750 TL.+KDV)


Hiç yorum yok: