21 Aralık 2010 Salı

İzmir Fashion Night Out Defilesi

Daha önceki postlarımda da söylediğim gibi şimdi geldi izmir fashion night out defilesinden fotolaraa:) Öncelikle defileye saatler kala hava yağmurluydu, tüm organizasyon ekibinin duaları tutmuş olacak ki defileye bi saat kala yağmur durdu, ama bu seferde soğuk hava kendini göstermeye başladı. Yağmurun durmasıyla insanlar adeta evlerinden kendini dışarı attı:)

Daha öncedende belirtildiği gibi çoğu magaza bu geceye özel indirimler yapmıştı ve gece 1'e kadar açık kalacaktı. Ama şöyle bilindik mağazaların birkaçını gezdikten sonra "sözde" indirim dışında pek bişeyle karşılamadım:) Ve alışveriş için iyi bir gün olmadıgına karar verdim..
Aynı zamanda ara sokaklarda bazı butiklerin ve tasarımcıların standları açılmıştı.. Defileye dönmek gerekirse; Gül sokakta boydan boya (205 metre uzunluğunda) kurulan podyumda yaklaşık 40 manken, Ertan Kayıtken'in tasarımlarından bir şov sundu. 

Defilenin açılış ve kapanış mankeni Tülin Şahin'di.



Bu arada aklıma gelmişken defiledeki ışık sistemi maalesef çok kötüydü. Mankenler ters ışıkta kaldığı için  fotoğraf çekiminde çok zorlandım. Aynı şekilde insanlarda ellerini gözlerine siper yapıp modelleri görmeye çalışarak defileyi geçirdiler:) 

Yani; Dipnot Fotoğraflarda gördüğünüz ışık hüzmeleri photoshop falan degildir bizzat ters ışığın ta kendisidir:D

2 yorum:

özgür dedi ki...

lütfen sahneden uzak duralım :<) SECURITY

fotolar güzelmiş teşekkür ettim...

Cocorosie dedi ki...

haha nedemek:)