23 Aralık 2010 Perşembe

İzmir Moda Tasarım Kumpanyası 2010

Geçen yıl izmir garında yapılan moda kumpanyası, bu sene Fuar 1-B nolu hol'de yapılıyor. 23 - 26 Aralık tarihleri arasında açık olacak fuarı ziyaret etmenizi öneririm:) Fuar alanından gözüme çarpan detaylar ve tasarımcıları sizlerle paylaşayım şimdide:)


Kişiye özel markaların bulundugu bu fuarda tek seri üreti yapan firma İZMİRİZ'di. Mutlaka daha önce duymuşsunuzdur yaptıkları işleri, geçen seneden farklı olarak gözüme bir kaç şey daha takıldı, fotoğrafladım sizin için, tüm ünlü markalar İstanbul tişörtleri yapıp cayır cayır satarken İzmir'i unutuyorlar açıkçası:( 
Oysa küçük İzmirimizi fanatizmi bambaşkaa bişey:)


This organisation was in central rainway station in İzmir. This time it is in  İzmir Fair. There is a lot of customized designer brand in this fair but "İzmiriz" is the only mass production brand. If you know sth about İzmir also you must know the city fanatism :) While popular brands designin many istanbul tshirts, this the only brand who is working about İzmir city.








Bu standın komşusu ise Fulden Gizem Pamukçu ve Fatma Palaoğlu'ydu. Hatırlayanlarınız mutlaka vardır If Wedding Fuarındaki yapılan gelinlik yarışmada Fatma'nın gelinliği birinci olmuştu:) Kumpanya kapsamındada kendi hazırladığı koleksiyonunun satışını yapıyordu.


This stand's neighbour was Fulden Gizem Pamukçu and Fatma Palaoğlu. If you remember las If Wedding Fair Fatma won the firstplace in competition.





Bu keçeden çantalar ise Fuldenin tasarımları:)


This felt bags were designed by Fulden. 





En çok dikkatimi çeken standlardan biri ise Şaziment Göçmen'nin standı oldu. Denemek istediğim ve gözümün kaldığı birkaç parça kıyafeti umarım önümüzdeki günlerde çekipte sizle paylaşabilirim:)


One of my favorite designer is Şazimen Göçmen in this fair:) 





Bu şeffaf tulum ise tasarımcının kendi favorisi:)


This transparent suit is her favorite.

Dokuz Eylül Standı
Stand'ta duran kimsecikler yoktu, sanırım satış yapılmıyor diye düşündüm:)

 İzmir Ekonomi Üniversitesi Standın 'da ise 2.sınıf öğrencilerin tişört tasarımları satılıyordu.
10 parmağında 10 marifet Özlem Erkan'nın AZAQ markasının da standı bulunuyordu fuar alanında. Aynı zamanda kostüm tasarımı ve mayo tasarımı da yapan Erkan fuara giyim koleksiyonuyla katılmıştı:) Evlerde iç dekor olarak kullanılan dalları bu denle yaratıcı bi şekilde kullanarak fuar alanına ayrı bi hava katmıştı:)

Yaprak Özdizbayın bu küçük prens yakası ise beni kalbimden vurduu:)


I really like this collar because I am a big fan of Little Prince:)

Fuar alanındaki herkezi anlatamadım ama meşgul olmayıp izin alıp fotoğrafını çekebildiklerim bu kadaar:)




Bu arada bu holün tam yanında da Hediyelik eşya fuarı var:)

3 yorum:

CappJu dedi ki...

Posttaki keçe çanta tasarımlarını bulabileceğimiz online bir platform var mı acaba? Ba-yıl-dım.

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

keçe çantalara nereden ulaşabiliriz?

Cocorosie dedi ki...

aksama kece cantalarla ılgılı ozel bır post hazırlıcam hem tum modeller hem de satısla ılgılı:)