2 Ocak 2011 Pazar

2 Ocak indirimi:)

2 Ocakta indirim var dediler ama galiba herşeyi beleşe verdiler diye düşündüm Forum Bornovadan çıkarken, o kadar kalabalıktı ki heryer:)


Malum yılbaşını daha yeni atlattıkk, kapitalist sistemin :p üzerimizde yarattığı alışveriş yapma baskısından dolayı pek çoğumuz yeni yıldan önce bool boll alışveriş yaptık, sözde indirimlere kandık, eşe dosta hediye aldık.
Bendeniz alışveriş yapmadan taa bugüne kadar usulca bekledi, ama itiraf ediyorum nefsim büyük bi sınav verdi:)


Zara ve aynı marka grubunda  Massimo Dutti, Bershka, Pull&Bear, Oysho, Stradivarius indirime girdi. E onlar indirimi girerken diger markalar bundan geri kalırmı , anlıyacagınız ortalık indirim kaynıyor. Yetişen alıyoor...


Bendenizin yılsonu ganimetlerini aşağıda görebilirsiniz efendim, içeriği ilerleyen günlerdeki postlarda olucak tabi:)






Zara Home kasa kuyruğu
Ala ala ne varki içeride dedim bukadar kalabalıgı görünce beklediğim gibide çıktı, ya hiç bişey kalmamıştı ya da bunca para Zara ismine veriliyor diye düşündüm. Elim kolum boş şaşkınlıkla çıktım..


There is a lot of people in Zara Home I really curios and enter. But I can't find anything. 

Pull and bear'da ki indirim ise bayanlardan çok erkeklere yönelikti bence, özellikle mont-palto gruplarında indirim tüm ürünleri kapsıyordu.


In Pull&Bear I really like the sales in men side, All coats were in sale.

Massimo Dutti
Tam anlamıyla savaş alanı gibiydi... Fotoğrafın netliğinin olmaması bile buna örnek olaiblir:D Rafların yarısı boş kuyruklar soyunma kabinlerine kadar uzuyordu içeri girmemle çıkmam bir oldu, insanın alası varsada bu ortamı görünce hızla bütün şevki kaçıyor:)


In Massimo Dutti, people likes crazy. All shelves were empty and there is a very loooong queue for payment.



Bugün aklımda kalan iki parça ise bunlar. Sağdaki elbise polo garage'dan daha önceki fiyatı 75 milyon diye hatrlıyorum, bugün ise üstündeki etiket 165 100 yazıyordu. Tek beden kalmıştı, denedim, bizimkiler çok dar oldu dedi, fiyat mevzusunada aklım takılmıştı zaten tamam kalsın almıyım dedim:)
Yanlış olmasın haa ben kilolu degilim elbise çok dar:p
Şimdi fotoğraflara bakınca katılıyorum onlara, spora başlanmalı:)

İkinci parça ise soldaki Mango'ya ait parça güzeldi evet ama o içsesimin ohoo kalıba bak çok basit sen bunu yaparsın nidaları yüzünden maalesef alamadım:)


This two garment was stick in my mind. the garment in right side is too tight for me. and the garment in left ,I really like it but my inner voice said "The pattern is so basic you can do it don't buy don't buy":)

Eee sizler neler aldınız indirimlerden mesajlarınızı bekliyorum:)

What did you buy in sales I am waiting your messages:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

''bunca para Zara ismine veriliyor'' demek gerçekten komik.Margiela ceketi 1800€'ya almak isim almaktır, 70TL'ye hırka almak değil...

Cocorosie dedi ki...

bahsettigim Zara Home farkettiyseniz, paşabahçede bile daha iyisi olan bi bardaga 2 katı fiyat veriyorsan Zaradan alarak, isme veriyorsundur başka neden veresiniz ki_?

well, hello sailor dedi ki...

2ocakta blogundan indirim haberini aldıgım gibi 3ünde foruma koştum ve zaradan 39 taaleye dünyanın en güzel ayakkabısını aldım. tenk yu idiillll <3

Cocorosie dedi ki...

39 Tl'ye ayakkabı mi süper:)