6 Ocak 2011 Perşembe

Sephora Face

Bugün Sephora'nın önünden geçerken ne zamandır aklımın bir köşesinde olan bi ürünü bakmak için dalıverdim içeriye. Sephora'nın kendi markasının makyaj temizleyicisi hakkında birşeyler okumuştum nette, Hacer'de de okuyunca tamam dedim, kendim bizzat denemenin zamanı geldi diye düşündüm.
Ben öyle çok ağır makyaj yapmam (gibi gözükür aslında:)) . Hafif görünür yüzümdeki makyaj ama yok bazdır, fondetendir pudradır ilk kattır gölgelemedir derken bi ton şey sürmüş olurum gözüme. Daha önce garnier ve nivea göz ve dudak temizleyicisini kullandım ama ikisinden de memnun kalamadım açıkçası. Hatta nivea bitmedi hala mevcut durmakta, temizliyormuş gibi duruyor ama sabah kalktıgımda gözlerimin aktıgını görüyordum, kalıntılar kalıyordu yani maalesef. 


Neyse konumuza geri dönelim tek gözümde size göstermek için denedim Sephore eye make up remover'ı. 


Today while I was passing through Sephore I entered suddenly inside. I read some reviews about this remover (look Hacer's site). Actually when you look at my face it doesn't look so made-up.But I use many products for my base foundation, powder,bases, shadow powder... etc.
I try this product for you. You can see the result below




 Bakın tek gözden çıkan kalıntılar ne kadar da pis gözüküyor. :)




Kurbağa ben:)
Me as a frog:)

Bu arada bu aralar gidenler bulamayabilir temizleyici, yenileniyormuş ürünler, 15inden sonra giderseniz iyi olurr:)

2 yorum:

Hacer Sayıner dedi ki...

Güle güle kullan canım = )

Sephora'nın tüm ürünleri yenileniyor. Ben de sabırsızlıkla bekliyorumm = )

Kız kıza toplandık dedi ki...

"kurbaga ben " fotosuna bayildim :)))