27 Şubat 2011 Pazar

63.Oscar / Red Carpet Styles

Önceliklee 63.Oscar ödül töreni dendiğinde, aklıma gelecek sahne işte yukarıda :)

Sadece renklerle pişti olunmuyor maalesef:) Oscar boyunca kaçtane tek omuzlu askı saydım inanın bilmiyorum... Sunucular, adaylar, konuklar, of of of!



Jennifer Lawrence
Sunucular ballandıra ballandıra anlattı yorumlar yaptı. Jennifer Calvin Klein elbisesi içinde yaşına uygun giyinmiş, abartmamış belkide... Ama çok basit ve sıradan kaçmış bence...

Amy Adams L'Wren Scott tasarımı elbisesi başta hoş gözükse de yaka kısmı sorun yaratmış bence. Boynundaki 1.35 milyon dolarlık Cartier kolyesi zor seçiliyor...

Celine Dion
Giorgio Armani Privé elbisesiyle genç yaştaki bayanlara taş çıkartıyor ve mücevher nasıl takılır gayet güzel göstermiş. Amy'e ders olsun:)

Nichole Kidman
Vücudunu daha kötü gösterecek bir elbise bulamazdı bence, hele o önü açık ayakkabılarına laf etmemek için zor tutuyorum kendimi...

Sharon Stone omzuna ölü kuş kondurupta gelmiş...


Scarlett'in Dolce & Gabbana'dan seçtiği kıyafetin rengi tenine bu kadar uyabilirdi, ancak maalesef dantelin desenini ben vasat buldum... Saçları için ise kuaföre gitmemiş gibiydi sanki... Kolundaki dövmesine ne diyorsunuz:)?

Yaşına uygun Marchesa elbisesiyle Hailee Steinfeld de beğeni toplayanlardandı... Sonradan zor yürüdüğünü farketsem de olcak o kadar dedim:)

 Marchesa'nın kırmızı halıya armağan ettiği bir diğer pudra rengi elbise ise Halle Berry'nin, garanti bi seçim olmuş:)

Hilary Swank Gucci Premiere elbisesi ve elbisesinin tüyleriyle kırmızı halıdaydı.

 Mila Kulis Elie Saab elbisesiyle gecenin en iyilerindendi. Hatta sanırım en iyisiydi. Ölçülü bir dekolte ve şeffaflıkla muhteşem bir şıklık yakalamış bence.


Cate Blanchett ise bir diğer favorimdi. Givenchy elbisesiyle lila rengini 2. kullanan kişi oldu ve lila'yı bu yıl kırmızı halıda baş tacı yaptı Mila Kulis ile beraber.


Matthew McConaughey ve Camila Alves  ise kırmızı halının en uyumlu, en şık, en güzel çiftiydi .

Florence Welch kırmızı halıya ilk ayak basanlardan biri olsada, gecenin sonunda aklımda kalan bir kaç kişiden biriydi. Tüm gece boyunca etkisini hissettiğimiz - Dilek Hanif'in yorumuyla "elegan" :D- havayı yaratan bir kaç güzel elbiseden biriydi.Valentino elbisesi o güzel teni ve saçlarıyla mükemmeldi.

Javier Bardem ve L'Wren Scott elbisesi içinde Penélope Cruz. Merakla beklemiştim ama deymedi açıkçası.


Gecenin kilit noktası "anne"lerdi. Hem gösterdiği performansla hemde anneliğin bu kadar çok yakıştığı bir kişi olmasıyla; Natalie Portman gecenin yıldızlarındandı...

En iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kapan Melissa Leo'nun elbisesinin omuzları ve yakası rahatsız ediciydi.


Anne Hathaway'in Valentino elbisesini pek tutmasamda, Sunum esnasında giydiği Givency elbisesi tek kelimeyle müthişti!!

Sandra ise alıştığımız görüntüsünden uzak, iddaalı bir renkleydi.

Helena Bonham Carter ise Sandra'nın aksine tam olarak beklediğimiz gibiydi, bayılıyorum bu kadına :)

Michelle Williams Chanel elbisesiyle çok hoş.



 
Monique Lhuillier elbisesi içinde Mandy Moore ise ışıl ışıl gözüküyor.

Bir diğer Calvin Klein imzalı elbise ise Gwyneth Paltrow'a aitti. Takıları Louis Vuitton'nın L’Ame du Voyage koleksiyonuna ait.


Gözüme çarpan stilleri sıcak sıcak yazmaya çalıştım sizlere, peki sizin kırmızı halı hakkındaki görüşleriniz neler? Favorileriniz, beğenmedikleriniz?




 İmages: NY Times & justjared

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bende senin gibi düşünüyorum. Jennifer Lawrence'ın elbisesi ilk Oscar deneyimi için oldukça basitti. Gecenin en güzel iki elbisesi ise bence Mila Kunis ve Florence Welch'e ait. :)

LovesFromFashion

Nazlı Babaoglu dedi ki...

helena bonham carter çok tatlı.

http://nazlibabaoglu.blogspot.com