11 Şubat 2011 Cuma

Koton Partisi IFW @ Discorium

IFW'nin kapanış defilesi Koton'a aitti ve Discorium'da yapıldı. Bu defilede maalesef hem üst katta Vip bölümünde olduğumdan hemde objektifim kırdığımdan sizler için foto çekemedim bu yüzden markafoninin videosuyla sizi baş başa bırakıcam.


İstanbul Fashion Week 2011 Koton from markafoni Blog on Vimeo.


Podyum defile için çok kısaydı öncelikle uzun bacaklı mankenlerimiz 3 adımda bi uçtan bi uca yürüyebiliyordu. Ve ayakkabılar ne kadar şık gözüksede maalesef defile sırasında iki manken ya numaraları küçük gelmiş yada sorun yaşamış olacaklarki birden ayakkabıları ayaklarından fırlatıverdiler:) Böylece Özgür Masur ve Günseli Türkay'dan sonra 3. ayakkabı sorunsalının yaşandığı defile Koton olmuş oldu.

IFW'den tek arda kalan fotoğraflarım Koton After Party'sine ait, Alper Yılmaz'a tekrar teşekkür ediyorum. Onun IFW boyunca çektiği stil fotoğraflarnıı ise The Magger'ın The spot dergisinde bulabilirsiniz.

 Duygu'ya sıcak ev sahipliği için tekrar teşekkür ederim burdan:)

Gece erken bimiş olsa da içkiyi su gibi içenler için tam olarak durma vakti gelmişti.



Face Hunter- Yvan

Fulden Gizem Pamukçu yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz güzel mi güzel çantanın tasarımcısı blogumda daha önce yer vermiştim TIK TIK

Eveett... 4 gün boyunca ordan oraya koşturdum durdum umarım tüm ayrıntıları beğenmişsinizdir.
Buda IFW nin bana maliyetini anlatan bir foto olsun, en kısa zamanda yeni bir objektife ihtiyacım var:/

Unutmayın ki biz blog yazarları sadece sizler için yazıyoruz, bişeyler için çabalıyoruz. Gösterdiğimiz çabaya belki eş değer değil ama sizin yorumlarınızı gördüğünüzde ise mutlu oluyoruz, lütfen bunu da unutmayın...

İFW ile ilgili son post İFW EN'leri olacak.. ve sonra normal hayatıma döneceğiz

Sevgiler