3 Nisan 2011 Pazar

Stüdyoda Geçen Zamanlar


Uzun süren sessizliğimin ardından umut ediyorum ki bereketli bir fırtınayla geri döneceğim:) Sizlerden uzak kaldığım dönemde tüm günümün geçtiği canııımm okulumdan bir kaç kareyi sizlerle paylaşayım dedim... Bu arada içinizden moda tasarım okumak isteyen kişilerin varlığı hafife alınmayacak kadar fazla, eğer herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden yorum olarak bırakabilir. Ya da mail olarak atabilirsiniz. Moda tasarım eğitimiyle ilgili bir post hazırlamak farz oldu:)



Kendi tarzımdan biraz farklı olmakla beraber o gün giydiğim kıyafetlerde bunlardı.

Fotolar için minişime teşekkür ediyorum

3 yorum:

İrem GÖKER dedi ki...

Moda tasarım isteyenlerde biri olarak ben senin mailm adresine mail attım ama görmeidn sanırım neyse biş isorucam hangi ünv okuyosun ?? :) Ben daha 15 yaşındayım lisede giyim üretim bölümünü seçmeyi düşünüorum ve moda tasarım istiyorum help me help mee :D

Etsy İş Yönetimi dedi ki...

Merhaba canım, ben Limon Yeşili :) Bloguma bıraktığın yorumda gördüm blogunu. Öncelikle mezuniyetini tebrik ederim.

Yazılarına bakarken bu resimdeki fular dikkatimi çekti, nereden aldığını sorabilir miyim? Benim annem yıllar evvel atölyesinde bu ipek eşarplardan boyuyordu, hatta kendisine gösterdim "bu benim fularım" dedi :)) Ama emin olamadık ve çok merak ettim nereden aldığını..

Sevgilerimle

Limon Yeşili
http://limonyesili.blogspot.com

Cocorosie dedi ki...

tatlım babannemin fuları o aradım sordum "valla çok seneler geçti hatırlamıyorum" dedi :) fular elime geçtiğinde gene incelerim ama çok garip bi tesadüf olur öyle bir şey olursaa:)