19 Şubat 2011 Cumartesi

Gözüm Yükseklerde

Her ay hiç üşenmeden almak istediğim ayakkabıların listesini yapıyorum. Hani bu huyumu sizle paylaşmaktan çekinmiyor değilim, ama biliyorum ki hepimizin en karşı koyamadığı şeylerin başında ayakkabı geliyor. Bu ay tüm listem Kurt Geiger'den geliyor:)

Benim tercihim bu aralar kalın topuklardan yana oluyor. Hazır bu kadar kalın ve yüksek topuk modası varken hepsini toparlamak istiyorum. Uzaktan" ıhk mık" diyebilirsiniz görünüşlerine bakıp, ama ayağınızda 12 saat boyunca seslerini çıkarmadan uslu uslu durduklarını gördüğünüzde eminim sizde vazgeçemiyeceksiniz:)

Ama genede hanım hanımcık incecik topuk sevdalılarınıda unutmadım... Topuklar 5 1/2inch civarında ... (tşkler anonim;))

Ben Kurt Geiger'ı internet üzerinden keşfettim. İstinye Parkta da bir dükkanı varmış ama. Genede benim gibi İstinye'ye gidemicekler -az da olsa- modellere Asos'tan ulaşabilir. Ama maalesef fiyatlar Pound üzerinden olduğu için biraz tuzlu. Bu Poundla aramızı nasıl düzelteceğiz bilemiyorum vallahi:)

4 yorum:

deniz saatçioğlu dedi ki...

Ben de bu aralar kalın topuklara takmış durumdayım. Bir kaç ay önce arayıp, sadece Mango da bulup hemen almıştım ama şimdi heryerde var. Kurt Geiger i de dün İstinye Park ta dolanırken keşfettim, gerçekten çok güzel modeller var. Normalde fiyatlar pahalı ama şu an kışlıklarda %50 indirim var.

ZeynCo dedi ki...

aaaayyyy hepsi mukemmelllll 2. resimdekilerin hepsiini istiyorum

Cocorosie dedi ki...

benim yerime de gez denizcim:(

Cocorosie dedi ki...

5 1/2 olucaktıı:) 14 cm civarı